Pågående projekt

2 1/2-planshus i Torslanda

Vårt senaste bygge är ett hus där kunden tagit fram ett en 2 2/1-plansvilla med uthyrningsmöjligheter tillsammans med oss på PH Hus.  . Vill du veta mer om hur vi hjälper dig förverkliga dina idéer på ett effektivt sätt? Kontakta oss så berättar vi mer. Klicka på bilderna nedan för att se mer av projektet.

Lågenergihus del 2

I dett prjektet har kunden tagit fram ett lågenergihuskoncept tillsammans med oss på PH Hus.  En av delarna som gör huset till ett lågenergihus är väggarna som är isolerade med 50 cm cellulosa isolering. Vill du veta mer om lågenergihus kontakta oss så berättar vi mer.

Lågenergihus del 1

Vårt senaste bygge är ett hus där kunden tagit fram ett lågenergihuskoncept tillsammans med oss på PH Hus.  En av delarna som gör huset till ett lågenergihus är väggarna som är isolerade med 50 cm cellulosa isolering. Vill du veta mer om lågenergihus kontakta oss så berättar vi mer.

Del 2 - Projekt: Vallda

Projektet har nu gått in i slutfasen. När man börjar jobba med de invändiga ytskikten börjar man se slutresultat och det är lika roligt för oss som för kunden.

Del 1 - Projekt: Vallda

Exteriören börjar ni bli kvar och kunden har valt att göra slutmålningen själv.